Over mij

Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je minder dan je kreeg.

Loop je vast met je duurzaamheidsopgave of procesverbeteringen? Of  neemt de concurrentiedruk toe en is verandering nodig om nieuwe kansen voor je bedrijf te creëren? 

Als ervaren verander- en procesmanager met meer dan 20 jaar werkervaring sta ik klaar om je te helpen. Of het nu gaat om een duurzaamheidsopgave of procesverbeteringen, ik kan je begeleiden en zorgen voor de nodige verandering om nieuwe kansen voor je bedrijf te creëren.

Mijn expertise ligt in verandermanagement, waarbij ik me gespecialiseerd heb in diverse gebieden zoals Scrum, Lean Six Sigma en circulaire processen. Met deze kennis en ervaring ben ik in staat om organisaties en bedrijven te ondersteunen bij het veranderen, verduurzamen of circulair maken van (bedrijf)processen.

Ik geloof in het belang van het duurzaam inzetten van mensen, middelen en grondstoffen, en het bevorderen van circulariteit in de keten. Samen met jou en je team wil ik werken aan slimmer werken, continu verbeteren en het circulair maken van processen. Inzet van de kennis en vaardigheden van medewerkers is hierin een belangrijke succesfactor.

Mijn werkwijze is gebaseerd op verbinding, samenwerking en het faciliteren van leren door te doen. Teamleden en collega’s hebben de vrijheid om fouten te maken en daarvan te leren. Met gedrevenheid, doelgerichtheid en sociale vaardigheden zorg ik ervoor dat we samen succesvol zijn.

Veranderingen zijn een uitdaging, toch kunnen we door samen te werken en elkaar te ondersteunen de uitdagingen van morgen aangaan. Ik ben graag jouw partner in dit veranderproces om invulling te geven aan het voldoen aan de maatschappelijke rol van jouw bedrijf en regelgeving vanuit de overheid.

Direct contact opnemen